Modular Løsning

Som enhver ny bygning—Anderledes end enhver ny bygning

Få udvidet dine faciliteter til at rumme en ny MR- eller CTskanner, uden måneder med larm og byggerod.

En Nordisk modularbygning er et anderledes og attraktivt alternativ til ombygning af eller tilbygning til eksisterende lokaler. Det skyldes, at alt byggearbejde til en modularbygning foregår på vores samarbejdspartner JMP Medicals fabrik. Resultatet er en løsning leveret direkte til dig. Kun strøm, vand og netværk skal tilsluttes til enheden ved leveringen, inden at skannerleverandøren installerer den MR eller CT du har valgt. Derefter går der kun 1-2 uger, inden både din modularløsning og du er klar til at skanne dine patienter.

Med en modularløsning fra Flexray og JMP Medical leverer vi en skræddersyet løsning til dig. En komplet, fleksibel og pålidelig enhed.

Komplet, fordi din modular enhed allerede ved ankomsten er forberedt til at levere det optimale miljø, for at kunne sikre driften af en MR- eller CTskanner.

Du modtager en løsning med:

  • alle nødvendige elektriske installationer
  • bly- eller RF- og magnetisk afskærmning
  • køleanlæg til både skanner- og rumkøling
  • mulighed for omklædningsrum i selve enheden.
  • møblement som er velegnet til dagligt brug og lever op til de gældende rengøringskrav
  • komplet dokumentation af enheden og de anvendte materialer, så du kan ansøge om en permanent byggetilladelse.

Modularbygningen designer vi sammen med dig. Det giver dig den bedste løsning, som både lever op til de tekniske krav til skanneren og til dine specifikke valg til det færdige udseende.

Vi leverer en enhed som er yderst velegnet til installation på steder med få kvadratmeter til rådighed. Alligevel får du en rummelig oplevelse, når du træder ind i modularen. Vi designer alt til at give dig de bedste forhold i det daglige arbejde.

Du har frihed til at vælge mellem de fleste modeller og forhandlere af MR- eller CTskannere på markedet, som bedst opfylder jeres kliniske behov. Vi leverer derefter en skræddersyet modularløsning, som lever op til installationskravene for din valgte skanner og samtidigt giver patienter og personale en førsteklasses oplevelse.

Vores Nordiske modularløsning passer sammen med de fleste MR- og CT-modeller fra førende producenter som Canon Medical Systems, GE Healthcare, Philips Healthcare og Siemens Healthineers. Vi har kontrol med alle aspekter af design og produktion, og derfor lever din enhed altid op til kravene til en stabil og sikker drift.

Har du lyst til at høre mere om vores modularløsninger til MRI- og CT-skannere, så send os en mail, eller ring i dag. Så vejleder vi dig i forhold til netop dine behov.

Din nye modular er fleksibel, fordi den kan placeres og bruges som en “stand-alone”-løsning. Den kan også integreres med eksisterende bygninger.

Modularløsningen er også fleksibel i forhold til det indvendige design. Du får belysning, farver, grafik med mere, indrettet efter dine ønsker og behov, så det smelter elegant sammen med de eksisterende lokaler.

Modularen er flytbar, idet vi leverer modularbygningen komplet på den aftalte beliggenhed. Selve transporten udføres med en lastbil og blokvogn. En kran håndterer resten. Hvis der senere bliver behov for at flytte til nye lokaler eller lignende, kan enheden senere på samme måde flyttes fra A til B. Genplacering kan klares på 1-2 uger.

Crane lifting Nordic Modular Solution into place

En modularløsning er en effektiv løsning, fordi vores modularkoncept giver dig en hurtig vej til at udvide din skanningskapacitet, når man sammenligner med konventionelt byggeri som ofte tager mange måneder.

Fordi vi bygger din nye modular af afprøvede materialer i industristandard, er den en pålidelig løsning. Almindeligt vedligehold og service klarer vi med reservedele og materialer, som er tilgængelige i Norden. Vores løsninger er testede og af bedste kvalitet, og giver dig et pålideligt produkt, du har glæde af i mange år.

Alt efter hvilken MR- eller CT–model, kan modularbygningen konstrueres som en midlertidig og flytbar løsning, eller som en semi-permanent løsning. En midlertidig løsning kan typisk blive stående samme sted i op til to år. Skal modularen placeres permanent, kræver det etablering af et mere permanent fundament og en ansøgning om byggetilladelse. Vores konstruktionsmetode opfylder kravene i det danske byggereglement BR18.

Vores modular er en alsidig løsning, fordi der er mange muligheder for placering. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med dine præferencer for placering, eller kvalitet, patienterne og personalets oplevelse. Enheden leveres enten som en stand-alone-enhed eller som en enhed vi forbinder med eksisterende bygninger.

Er du klar til at høre mere om, hvorledes vi kan skræddersy en modularløsning, til jeres behov. Kontakt os for at få en gratis konsultation om mulighederne for dit projekt.

Hvis du gerne vil læse om en MR-modular først, så kig her.

Proud distributor of JMP Medical Modular Solutions