Modular mr

Som ethvert nyt MR-rum—Anderledes end ethvert nyt MR-rum

Overvejer du at udvide din skanningskapacitet? Så har du nok allerede tænkt over både budgetter, tidslinjer og processplaner. Du har nok også overvejet, hvor mange måneder du skal forvente, projektet påvirker din dagligdag med støj og byggerod.

Du sparer en masse besvær med en Nordic Modular Solution fra FlexRay Medical.

Du slipper for flere måneder med håndværkere og byggerod i dine eksisterende faciliteter. Fra din modularbygning leveres på en lastbil om morgenen, og til din nye skanner er på plads og klar til scanning af dine patienter, går der typisk 1-2 uger.

Du sparer helt enkelt tid, når du anskaffer dig en modular fra FlexRay Medical. Alle vores modularer tilpasses individuelt til det enkelte site. Det, du skal fokusere på, er, hvilken skanner du har brug for og dine ønsker til indretning.

Du har blandt andet mulighed for at vælge, om gulvene skal være i traditionelt vinyl, have en trælignende finish eller mere minde om granit eller beton. Du har mange muligheder. Møblementet kommer også i en rig variation af farver, fra hvidt over turkis og honning til trælignende finish. Dertil kommer mulighed for ovenlys med et LED “Skylight”, som ligner en klar, blå himmel. Her er der også flere muligheder at vælge mellem. På den måde får vi modularen til at smelte visuelt sammen med dine øvrige bygninger.

Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig, og få besvaret dine spørgsmål.

En modular fra FlexRay Medical er en værdifuld tilføjelse til dine eksisterende faciliteter. Du får en komplet og skræddersyet løsning, som indeholder den specifikke MR -skanner du har valgt.

Modularens “all-inclusive” koncept med kompakte dimensioner og en moderat vægt gør den særligt oplagt, når du har udfordringer med plads. Kontakt os og få et bud på en løsning i dag.

Når du vælger at få din nye modular MR leveret i vores Nordic Modular Solution så er den komplet. Alt materiel er tilpasset til at leve op til de specifikke krav der er til netop den model du har valgt.

Det vil sige:

  • en køler til kølevandet til din specifikke MR-skanner
  • air-condition som sikrer korrekt temperatur i rummene, jf. MR-skannerens krav
  • RF-bur, så RF forstyrrelser undgås
  • waveguides i RF buret til diverse udstyr, som f.eks. injektor
  • passiv afskærmning, som begrænser 5 gauss/0,5mT-linjen inde i enheden
  • hovedtavle til strømfordelingen til både MR-systemet og modularbygningen
  • luftfugter til at holde det korrekte fugtniveau for din valgte MR-skanner
  • skabe til spoleopbevaring inde i undersøgelserummet
  • omklædningsrum i forbindelse med operatørrummet.

Når modularen ankommer hos dig, så er alt byggearbejde klaret på fabrikken. 1-2 uger senere er alt klar til brug. Vi håndterer transporten med lastbil og blokvogn. Alle tunge løft udfører vi med kran. Vi sørger også for, at alt er klar til brug, når vi forlader sitet. Du skal bare glæde dig til at tage systemet i brug.

Det er typisk ikke dyrere at udvide din skanningskapacitet med en modular end med traditionelt byggearbejde i eksisterende bygninger. Vi anvender kun de bedste materialer og bygger i en standardiseret process (ISO:9001). Din investering bliver langtidsholdbar.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Proud distributor of JMP Medical Modular Solutions
View of a MRI modular from the inside